Pánské čtyřhry ovládli břatři Šafaříkové

V sobotu 11. června se na dobřenických tenisových kurtech sjeli příznivci pánských čtyřher, aby změřili své síly, pozdravili staré známe, a aby se jako již každoročně bavili a to nejen tenisem. Počasí nám přálo a tak se mohlo všech 12 zúčastněných párů pustit do boje. Ve 3 skupinách se bojovalo o 8 postupových míst do čtvrtfinále.

Naše "tenisové" dámy nám opět zpříjemňovaly den, nejen svou přítomností ale i dobrotami, které pro nás připravily. Iontové nápoje zlatavé barvy tekly proudem, místo energetických tyčinek jsme se dopovali řízky a občas se muselo užít i nějakého toho prostředku na urychlení trávení.

Okolo 13. hodiny byly zahájeny vyřazovací boje. Jedním z milých překvapení turnaje byla dvojice Jarda Větvička a Honza Stluka, která se dostala nejen do první kola play off, ale dokonce až do semifinále. Dalšími semifinalisty byly bratři Šafaříkové a zkušené tenisové páry Jirka Ráb, Pavel Richter a Láďa Baše, Jarda Richter. Za branami finále nakonec zůstali už zmiňovaní Vetvička - Stluka a Ráb - Richter. V utkání o 3. místo pak ukázali pevnější nervy Jirka Ráb a Pavel Richter. V závěrečném střetnutí turnaje se proti sobě postavili Robert a Míra Šafaříkové na straně jedné a Láďa Baše s Jardou Richterem na straně druhé. Po výsledku 6:1 se z obhajoby titulu radovala hořicko-opatovická rodinná dvojice Šafaříků. Večerní posezení se již tradičně konalo na fotbalovém hřišti v "Útulku u Piťona", kde na nás opět čekalo spoustu dobrého jídla a pití.

Děkujeme organizátorům, sponzorům, účastníkům a našim dámám za celodenní servis. S blahopřáním vítězům se loučíme s pánskými čtyřhrami a tešíme se na další ročník...