Poslední chod - Dvouhry alá PREZIDENT

    Předposlední zářiový víkend patřil na dobřenických kurtech pánským singlům. Při účasti dvanácti tenistů, rozdělených do tří skupin po čtyřech, probíhaly bitvy o klubový mistrovský titul. Pod organizátorskou taktovkou Jirky Chavalky se za krásného počasí odváděly poctivé tenisové výkony. Za zmínku stojí také účast nejmladšího aktéra Honzy Vosáhla ml., který bude v budoucnu jistě trápit nejednoho z nás.

    Ve svých skupinách se úspěšně prezentovali favorité turnaje a jak Jirka Krátoška ml.Zbyňďa Ježek tak i Petr Nosál postoupili do vyřazovacích bojů z prvních míst. Po životním výkonu se do čtvrtfinále probojoval také Martin Kotek, který bohužel už na další postup neměl dost fyzických ani psychických sil a nakonec skončil na osmém místě. Skvělé výkony donesly na sedmou příčku další překvapení turnaje Jardu Váňu. O místo páté pak svedl úspěšný boj štastnější Honza Vosáhlo st. s Jirkou Chavalkou. Mezi již zmiňované favority turnaje se do semifinále probojoval také Pavel Košťál, který se v malém finále musel smířit s bramborovou medailí. Právě před Pavlem Košťálem uhájil třetí místo Petr Nosál, který až do semifinálového útkání se Zbyňkem Ježkem procházel turnajme jako nůž máslem. Ve finále se po celodením snažení sešli nový prezident klubu Jiří Krátoška ml. a několikanásobný vítěz turnaje Zbyněk Ježek. Po dlouhé a vyrovnané bitvě se ze zisku turnajového primátu radoval rozdílem dvou her Jirka Krátoška ml.

    Poděkování patří všem účastníkům, především pak organizátorovi Jirkovi Chavalkovi a přítomným dámám za servis, kterým nás celý den obklopovaly. Děkujeme také všem sponzorům za darované ceny.

    S pozdravem sportu zdar a tenisu zvlášť se těšíme na další tenisové setkání.